Reisburo van Raak, uw reisbureau in Baarle Nassau

Zoals u wellicht zult weten is ons reisbureau in Baarle Nassau gelegen op de grens van België en Nederland. Wij hebben een groot reisaanbod via de Belgische, Nederlandse en Duitse markt. We zijn een kleinschalig familiebedrijf waar persoonlijk klantencontact en service hoog in het vaandel staan. Vanwege onze wereldwijde ervaring, geven wij u graag persoonlijk reisadvies. Doordat wij volledig zelfstandig zijn als reisbureau, hebben wij geen enkele verplichting naar bepaalde reisorganisaties waar u als klant de vruchten van plukt! Bijvoorbeeld liggen de voor- en najaarsvakanties in België anders dan in Nederland waardoor u niet de hoogseizoenprijzen hoeft te betalen en er meer mogelijkheden zijn!

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvergelijking aan, zodat u ziet wat UW voordeel is!

Mocht u vragen hebben of u prefereert persoonlijk contact, aarzel niet om met ons contact op te nemen! Wij helpen u graag verder.

reisburo baarle nassau

Visum

Online uw visum aanvragen via Reisburo van Raak? Klik dan hier

Ik wil graag de Vakantie Nieuwsbrief van Reisburo van Raak ontvangen per email

Ons Team

Rhudy

Ik werk nu bijna 20 jaar hier bij Reisburo van Raak, samen met mijn zus Lara en mijn collega’s en dit doe ik nog steeds met veel plezier. In de winter ga ik graag skiën en in de zomer de zon opzoeken. Ik kan genieten van een mooie all inclusive vakantie, maar ook van een leuk appartementje met lekkere restaurantjes in de omgeving.

Jacqueline

Ruim 30 jaar geleden ben ik officieel van start gegaan met Reisburo van Raak. Toen nog alleen, inmiddels uitgegroeid tot 6 personen. Ik ben erg trots op wat wij als reisbureau in al die jaren hebben bereikt.

Lara

Mijn naam is Lara Geerts- Jespers en ik werk al ruim 15 jaar met veel plezier samen met mijn broer, moeder en collega’s bij Reisburo van Raak. Met mijn gezin blijf ik vaak in Europa maar ook buiten Europa heb ik al veel mogen zien. Mijn mooiste reizen zijn Mexico, Sri Lanka, Thailand en de Westkust van Amerika. Ik ben er trots op dat wij nog altijd zelfstandig opereren om de klanten onpartijdig, het beste te kunnen bedienen!

Helga

Ik ben Helga Jansen en ik werk al 30 jaar met veel plezier bij Reisburo van Raak. Ik hou zelf van reizen en in de winter is skiën een favoriete bezigheid. Het blijft een uitdaging om telkens weer de juiste vakantie te vinden die precies bij de klant past en het mooiste is als de klant tevreden terugkomt. Daar doen we het allemaal voor.

Marjolein

Mijn naam is Marjolein en sinds mei 2019 werk ik met plezier bij Reisburo van Raak. Het is erg leuk om telkens weer de perfecte vakantie voor klanten te vinden met de kennis en eigen reis ervaringen. Zelf stond ik vanaf mijn 3e jaar al op de ski’s en daardoor is wintersport dan ook mijn favoriete bezigheid in de winter. In de rest van het jaar maak ik graag mooie reizen en citytrips in het binnen en buitenland. Mijn mooiste reizen tot nu toe: een rondreis west Cuba, een rondreis Indonesië en een rondreis Sri Lanka in combinatie met de Malediven. Verder staan er nog veel bestemmingen op mijn bucketlist, waarvan ik er nog veel hoop te gaan zien!

Floor

Mijn naam is Floor en sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Reisburo van Raak. Ik heb nog maar een klein deel van de wereld gezien maar wil hier gedurende de jaren verandering in brengen. Ik ben jaarlijks te vinden op Mallorca en heb ik andere landen zoals Griekenland, Oostenrijk en Frankrijk bezocht. Hiervoor heb ik bij een ander reiskantoor gewerkt maar ik kijk er naar uit nog meer te leren en te ontdekken. Ik help u graag van ‘A’ tot ‘Z’ bij het boeken van uw reis!

Daphne

Mijn naam is Daphne en ik werk sinds juli 2022, met veel plezier bij Reisburo Van Raak.
Ik kijk er naar uit om nieuwe kennis op te doen en jullie te kunnen adviseren in de zoektocht naar jullie droomreis. Een stuk van de wereld heb ik al mogen ontdekken, zoals Madeira, Engeland, Turkije, Sicilië en nog veel meer landen binnen Europa. Ook staan er nog een aantal landen hoog op mijn bucketlist, zoals Zuid-Afrika, Thailand en een rondreis Amerika. Ik hoop mijn ervaringen met jullie te mogen delen!

Ik wil graag terug gebeld worden door Reisburo van Raak

Landenkaart

Lees meer over onze ervaringen!

Studiereis Sevilla en Malaga

In november 2019 mocht ik, Marjolein, mee op mijn eerste studiereis naar Sevilla & Malaga met Sunair. Hieronder neem ik je mee door deze mooie en diverse steden.

Lees meer...

Studiereis Puglia

Puglia ligt in de hak van de laars. Het is nog een redelijk onbekende regio in Italie en een ideale bestemming om als fly-drive op verkenning te gaan langs de kilometerslange kustlijn of door het heuvelachtige binnenland met oude olijfbomen en wijngaarden.

Lees meer...

Peru

Peru kenden we eigenlijk alleen maar van de Inca-cultuur en de Verborgen Stad Machu Picchu. Na 3 weken rondtoeren weten we dat er zoveel meer te zien is. Prachtige steden als Arequipa, omringd door Andestoppen en vulkanen en het kleurrijke veelzijdige Cusco, de Colca Vallei met z’n majestueuze condors, het Titicacameer op de grens met Bolivia met z’n drijvende dorpen, het mysterieuze Machu Picchu, de even mysterieuze Nazcalijnen, de vogelreservaten en de Ballestaseilanden aan de kust van Paracas, de wijnvelden van Ica, de gastvrije vriendelijkheid van de Peruanen, de … het is te veel om op te noemen.

Peru is geweldig!

Lees meer...

Contact

Neem direct contact op met Reisburo van Raak of bezoek ons ​​op een van onze social media pagina's. We horen graag van u

Reisburo van Raak

 Stationsstraat 19
5111 CK BAARLE-NASSAU
Nederland

 

  Telefoon
NL tel: 013-507 9245
BE tel: 0031 13-507 9245
Noodgevallen buiten kantooruren: +31 20 651 5606 

 

  info@reisburovanraak.nl

 

  Reisburo van Raak op Facebook

 

  Reisburo van Raak op Instagram

Contact formulier

Tel 6 en 2 bij elkaar op.